Betöltés...
play.valenserver.eu
Click to copy IP
Betöltés...
discord.gg/u389mWBBQP
Click to join
Üdv a ValenCraft weboldalán!
Légy tagja a közösségnek, lépj be vagy regisztrálj!
Internet Explorer: Internet Explorer nem támogatott. Kérjük frissíts egy modernebb böngészőre.
Archive
misterbild Tag
3 hozzászólás
1 téma
8 hónapja

Sziasztok!

Régen játszottam a ValenCrafton. Érdekelne, hogy még megvannak-e a régi világok esetleg valakinek?

Verziót nem tudok biztosra mondani, de időszakot igen.

1.) Leginkább a kreatív világ érdekelne 2017/2018 nyaráról. [nem tudom pontosan melyik év a kettő közül]

2.) 2019 teléről a survivor világ.

3.) Igazából bármelyik másik világ is szuper lenne 2020 előttről, bárminek örülnék!

Nagyon élénken emlékszem azokra a hónapokra, amikor aktívan játszogattam a ValenCrafton, örülnék ha kicsit nosztalgiázhatnék a régi házaimban. Emlékszem az építőversenyre ahol engem diszkvalifikáltak, és még arra is, ahogy közösen hatan-nyolcan indultunk a mobarénában. Hihetetlen, hogy ezek most milyen kedves emlékek!

Ha valakinél meglennének felhőben vagy egy régi meghajtón ezek a világok, az remek lenne!

Előre is köszönöm a segítséget!

misterbild/GLaDOS

Utoljára szerkesztve: 8 hónapja x 1
Favorit5503 Tulaj
145 hozzászólás
130 téma
7 hónapja

Hali,

igen emlékszem rád a pontos esetekre már lehet nem annyira mert nem ma voltak ezek. Van archív része a szervernek még lehet meg is vannak ezek a világok nem tudom pontosan melyik év / verzió van meg mert vannak sajna hiányosságok is régebbi hosting problémák miatt. 

x 1
ValenCraft - Minecraft szerver tulajdonosa és az egyik alapítótagja. 
Favorit5503 Tulaj
145 hozzászólás
130 téma
7 hónapja

Megvannak :D ha jól emlékszem akkor a 1.14 hiányzik csak vagy még az 1.15

Utoljára szerkesztve: 7 hónapja x 1
misterbild Tag
3 hozzászólás
1 téma
7 hónapja

Na, ez remek hír!

Szerintem lesz mit találnom az 1.11 és 1.14 közötti verziókban. Van rá lehetőség, hogy ezeket a világokat valamilyen módon bejárjam?

Favorit5503 Tulaj
145 hozzászólás
130 téma
7 hónapja

Igen lesz. Dec 1. mivel a szerver 6 éves lesz így nagy retro parti lesz és az összes régi map bejárható lesz. De erről lesz majd egy bővebb hír is.

x 1