VALENCRAFT MINECRAFT SZERVER
Mindig a legfrissebb kiegészítővel!
Favorit5503
Favorit5503
Tulaj
Nincsen üzenő fal poszt.
Regisztált:
több mint 3 éve
Utoljára aktív:
7 napja
Profil megtekintések:
482
This user has not added any about fields yet.
SkyBlock... :D Aki nem tudta hogy van ilyen is akkor van. Sőtt most el is kezdtuk fejleszteni. A következő fejlesztések mentek végbe: Egyedi Kezdő sziget Egyedi Nether sziget Egyedi End sziget Lehetőség eljutni az END-be. (Akinek új szigetet kezd annak a szigettől nem messze ott az end portál. Akinek már van szigete és nem akar újat kezdeni annak a /shop -ba bele raktuk az endportált. A következő fejlesztéseken dolgozunk jelenleg: A shop bővítése a Skyblockosok számára. 1.15-ös itemeket beleértve. A level rendszer fejlesztése. (Több blokk hozzáadása) Akinek van ötlete mit lehetne még a Skyblokkon fejleszteni nyugottan írjon nekünk :) Jó Játékot kíván a ValenCraft!
kb 1 hónapja

Üdv minden ValenCraftosnak! Ez csak egy kis összefoglaló. Összeírom nektek hogy mi mindent fogunk változtatni a februári hónapban! - Újra gondolt SkyWars: Frissíteni fogjuk a SkyWars játékmódot 1.15.2 -re. Új fegyverek új itemeket stb.  - Az S2-1.15 ben a Map méretet megváltoztatjuk 8500 x 8500 -ra (eddig 5000x5000 volt) hogy elérhetőek legyenek új helyszinek pl. Mansion, Stronghold stb. - A HardSurvival fejlesztése lessz aktuális. - Az S2-1.15-ben a spawról elérhető az End Portál és csináltunk nektek egyedi piacot! Aki akar kereskedni az itt tegye meg!   Egyenlőre ennyi. De bármilyen ötletre nyitottak vagyunk. Ki mit szeretne látni a szerveren? Mivel lenne vonzóbb a szerver? Adjátok tudtunkra!   Jó Játékot kíván a ValenCraft csapata!
kb 1 hónapja

Hali minden ValenCraftosnak!  Fontos változás közeledik. Mivel egyre nagyobb az igény a 1.15-re (Kreatív,Skyblock) úgy döntöttünk hogy  Január. 29 16:00-tól át viszünk mindent az 1.14 -es szerverről az 1.15 -re. Ez elég sok változás lesz de lényegében csak verzió váltás történik majd. Mappot nem törlünk. Minden eddigi Mappot megtartunk és él tovább ahogy igértem. Mindenkit kérek aki az 1.14-be játszik minden dolgot az inventoryból tegyen bele egy ládába mikor kilép a szerverről hogy ne vesszenek el.!!! Rangok amiket elértetek megmaradnak (gondolok itt playtime rangokra Veterán és egyéb) De sajnos mivel a playtime külön van számolva a két szerver között a meglévő játékosoknak elvész de a rang megmarad. (Ha találunk módot a playtime átvételére akkor összeadjuk a meglévővel az 1.15-ön). Pénzt meg igyekszünk átvinni. Főbb változások: S1 Survival - Marad a /Shop elérhetőség, Lands megmarad. S2 Survival - Nem lessz továbbra sem /Shop. Helyette bekerült a piac / ládás megoldás. SkyBlock - Megmarad minden Kreatív - Megmarad minden SkyWars - Megmarad minden HardSurvival - Ez az 1 ami átváltáskor nem fog működni mivel a plugin fejlesztő nem elérhető de találunk rá megoldást! Mobarena - Megmarad Egyenlőre naggyából ennyi de ez a hír folyamatosan fog frissülni. Esetlegesen komment formályában kövessétek figyelemmel. Valakinek van ötlete javaslata akkor szivesen várjuk a Discordon! Jó játékot ValenCraft!    
3 hónapja

Az 1.15-ös szerveren a shop kicsit máshogy fog működni. Ahhoz hogy üzeletet tudjatok nyitni tartsátok az itemet a kézben és írjátok be ezt a parancsot: /shop create Mennyiség Vételár Eladásiár /shop create 1 10 5 Utánna kattintsatok egy üres ládára. És az üzlet nyitva is! Üzlet törléshez: /shop remove - és jobb klikk a ládára!
3 hónapja

Elindítottuk az 1.15.1- es szerverünket. Viszont lesz egy kis változás ami eddig nem volt. Mától 2 szerver lesz.  1. Lesz az 1.14-es Fő szerver (S1-1.14) itt található meg az eddigi 1.14-es szurvival és különböző játékmódok (skywars,skyblock,mobarena,hard szurvival). 2. Lesz az 1.15.1-es Mellék szerver (S2-1.15) itt található meg az új kiegészíttővel ellátott szurvival 1.15.1+ Felcsatlakozás A két szerver között az átjárás portállal lesz majd. Oda vissza lehet a szerveren közlekedni de csak a pénz vihető magaddal. Az itemek nem. Az egész úgy történik majd hogy aki fel szeretne menni az 1.15.1-es szerverre akkor az feljön 1.15.1-es klienssel. Simán felmegy az 1.14-es szerverre és átmegy a portállal az 1.15.1-es szerverre. (1.15.1-es kliensel lehet játszani az 1.14-es szerveren is de nem ajánlott, eddig csak apró hibák voltak végette.) Jelenleg az új szerveren csak 3 plugin nincs fent ami frissítésére még várunk - MyPet - Shop - Aukció Ezekből viszont 100% csak a MyPet kerül vissza. Mert kiváncsiak vagyunk a véleményetekre kell-e a másik két plugin. Mert eddig csak panasz volt a shopra így fontolóra vettük hogy nem kerülnek be és a kereskedést teljesen rátok bízzuk. Felmerülő kérdéseteket írjátok meg kommentben van a Discordon!. Jó játékot kíván a ValenCraft csapata!
4 hónapja