VALENCRAFT MINECRAFT SZERVER

>>> play.valenserver.eu:28500 <<<

Mindig a legfrissebb kiegészítővel!
Favorit5503
Favorit5503
Tulaj
Üdv, valahol az oldalon kaphatnánk egy listát a Hard survivalban megtalálható mobokról? képesség, élet, előfordulási helyei (sima világ nether stb)
4 hónapja

Regisztált:
több mint 3 éve
Utoljára aktív:
6 napja
Profil megtekintések:
850
This user has not added any about fields yet.
Üdv!  Látom ide tévedtél.  Unod már a sok túlélést, a skyblock challengeket vagy nem találod izgalmasnak a skywars-t? Esetleg már kifogytál a kreativitásból a kreatív világban? Akkor van egy jó hírünk a számodra! Nemsokára elstartol a szerverünkön a számodra kitalált kalandor játékmód. Ami új kihívások elé állít majd téged. Felépített történettel küldetésekkel legyen szó mellék küldetésekről, vagy csak szimpla naponta ismétlődő küldikről.  Végül pedig, hogy megfűszerezzük az egészet különféle Dungeon-ok várnak rád, hogy kifoszd őket, de vigyázz! Nem lesz olyan könnyű dolgod.  Reméljük élvezni fogod a kalandozást a kalandor módban! Üdv ValenServerGroup!
3 hónapja

Aki nem tud bejelentkezni az ne lepődjön meg. Már tudunk a hibáról sajna a Mohjangnál van probléma. Ez többnyire az Eredeti kliensel játszó playereket fogja gátolni.     Tájékoztatunk titeket majd ha lessz valami fejlemény!
4 hónapja

SkyBlock... :D Aki nem tudta hogy van ilyen is akkor van. Sőtt most el is kezdtuk fejleszteni. A következő fejlesztések mentek végbe: Egyedi Kezdő sziget Egyedi Nether sziget Egyedi End sziget Lehetőség eljutni az END-be. (Akinek új szigetet kezd annak a szigettől nem messze ott az end portál. Akinek már van szigete és nem akar újat kezdeni annak a /shop -ba bele raktuk az endportált. A következő fejlesztéseken dolgozunk jelenleg: A shop bővítése a Skyblockosok számára. 1.15-ös itemeket beleértve. A level rendszer fejlesztése. (Több blokk hozzáadása) Akinek van ötlete mit lehetne még a Skyblokkon fejleszteni nyugottan írjon nekünk :) Jó Játékot kíván a ValenCraft!
6 hónapja

Üdv minden ValenCraftosnak! Ez csak egy kis összefoglaló. Összeírom nektek hogy mi mindent fogunk változtatni a februári hónapban! - Újra gondolt SkyWars: Frissíteni fogjuk a SkyWars játékmódot 1.15.2 -re. Új fegyverek új itemeket stb.  - Az S2-1.15 ben a Map méretet megváltoztatjuk 8500 x 8500 -ra (eddig 5000x5000 volt) hogy elérhetőek legyenek új helyszinek pl. Mansion, Stronghold stb. - A HardSurvival fejlesztése lessz aktuális. - Az S2-1.15-ben a spawról elérhető az End Portál és csináltunk nektek egyedi piacot! Aki akar kereskedni az itt tegye meg!   Egyenlőre ennyi. De bármilyen ötletre nyitottak vagyunk. Ki mit szeretne látni a szerveren? Mivel lenne vonzóbb a szerver? Adjátok tudtunkra!   Jó Játékot kíván a ValenCraft csapata!
6 hónapja

Hali minden ValenCraftosnak!  Fontos változás közeledik. Mivel egyre nagyobb az igény a 1.15-re (Kreatív,Skyblock) úgy döntöttünk hogy  Január. 29 16:00-tól át viszünk mindent az 1.14 -es szerverről az 1.15 -re. Ez elég sok változás lesz de lényegében csak verzió váltás történik majd. Mappot nem törlünk. Minden eddigi Mappot megtartunk és él tovább ahogy igértem. Mindenkit kérek aki az 1.14-be játszik minden dolgot az inventoryból tegyen bele egy ládába mikor kilép a szerverről hogy ne vesszenek el.!!! Rangok amiket elértetek megmaradnak (gondolok itt playtime rangokra Veterán és egyéb) De sajnos mivel a playtime külön van számolva a két szerver között a meglévő játékosoknak elvész de a rang megmarad. (Ha találunk módot a playtime átvételére akkor összeadjuk a meglévővel az 1.15-ön). Pénzt meg igyekszünk átvinni. Főbb változások: S1 Survival - Marad a /Shop elérhetőség, Lands megmarad. S2 Survival - Nem lessz továbbra sem /Shop. Helyette bekerült a piac / ládás megoldás. SkyBlock - Megmarad minden Kreatív - Megmarad minden SkyWars - Megmarad minden HardSurvival - Ez az 1 ami átváltáskor nem fog működni mivel a plugin fejlesztő nem elérhető de találunk rá megoldást! Mobarena - Megmarad Egyenlőre naggyából ennyi de ez a hír folyamatosan fog frissülni. Esetlegesen komment formályában kövessétek figyelemmel. Valakinek van ötlete javaslata akkor szivesen várjuk a Discordon! Jó játékot ValenCraft!    
7 hónapja
🡱