Jelenleg 4 játékos van online.
Csatlakozz a szerverhez ezzel az IP-vel: play.valenserver.eu:28500
Favorit5503
Favorit5503
Tulajdonos
Nincsen üzenő fal poszt.
Registered:
több mint 2 éve
Last Seen:
2 órája
Profile Views:
24
This user has not added any about fields yet.
Üdv. A spawnon található adományláda a kezdő playerek számára így segítve a kezdőket a fejlődésben. Itt-ott érdemes belenézni vannak benne jó cuccok :) Ha esetleg van felesleges cuccod azt nyugodtan bele rakhatod segítsd a többieket :) 
3 napja

Hali,   Kicsit változtattunk a prémium rangokon. Most már a premium is tud játékosokat moderálni szóval vigyázzatok :D Bővebb infó Rangok menüpont a "Több" menüpont alatt található. Fontos tudnivaló: E jogok jogtalan használata büntetendő‘!!   ValenCraft  
17 napja

Üdv mindenkinek.    Itt - ott ide is kellene írni valamit :D Na szóval frissítettünk egy két dolgot hogy ne csak mindig a szerver kapjon oda figyelést. Nagyon felkapott lett a Discord is úgy hogy ott és végre hajtottunk egy két változtatást.    Továbbá elég jól fogadtátok a "Hard Survivalt" is aminek nagyon örülünk. Ezen kívül változtattunk még:   - Weboldal és Discord bővebb integrációja - Weboldal frissítése (Fordítási hibák még lehetnek az oldalon folyamatosan dolgozunk)    Jelenleg nem működnek a szavazó illetve a támogató oldalak ezen beiktatásán is dolgozunk! - "Hard Survival" ból ki lett véve a kettős blokk kiütése több player kérésére. - A Rangok változni fognak kis mértékben Szeptember 1.-től reméljük ez kicsit segít a moderálással. - Igyekszünk beiktatni egy SMS fizetős rendszert is. - Ha még nem vettétek észre a szerver stabilitásán javítottunk és már 1.14.4-en fut a szerver.   Naggyából ennyi. Ha lessz változtás fogunk róla biztosan írni (igyekszek kicsit sűrűbben :) ).   Jó játékot kíván a ValenCraft!
19 napja

December 1. 18:00-kor megnyílik az els? Minecraft Szerverünk :) => 1.11-es verzió <= - Survival, Skyblock - Térkép hogy elnevessz :) - Kiváló konfigolás, igyekszünk minden plugint magyarra fordítani :) - Nagyszer? staff csapat, nagy tapasztalattal és hozzáértéssel. - A pluginokhoz visszatérve, találhattok nálunk rengeteg munkát (Jobs), eladogathatod másnak a cuccaidat online (Aukció). - Eventek! Weboldal és a TS3 Szerver elérhet? : valenserver.eu Kövessétek az oldalat hogy minnél több információt megtudjatok az indulásról :)
több mint 2 éve

Lassacskán haladunk a start felé :) - Az összes plugin m?ködik  - MobAréna beüzemelve - Üzlet is bekerült - Spawner is készen - Folyamatosan fogjuk fordítani a pluginokat - A weboldal 70% már magyar. - A szerver térkép is üzemel http://valenserver.eu/map/
több mint 2 éve