Üdv,
Hogy csatalkozz a közösséghez, kérlek lépj be vagy regisztrálj
Favorit5503
Favorit5503
Tulaj
Nincsen üzenő fal poszt.
Regisztált:
több mint 4 éve
Utoljára aktív:
16 órája
Profil megtekintések:
2680
Sziasztok, A szerver nagy erőkkel üzemel igyekszünk minden apró hibát javítani amilyen gyorsan csak lehet illetve már dolgozunk a következő projekteken ami még a szurvivalt fogja kicsit színesebbé egyedivé varázsolni. Emellett mindenkit felhívok arra aki még nem tudta volna hogy a régi mappról költözni kell az új az 1.18-as át állás előtt. Időtök még van nem sürgetek senkit de a régi mappon nem tudtok a netherbe menni. Illetve az end is át lett irányítva az új endre nehogy a portál lávájában landoljatok :) Mindenkinek jó játékot kíván a ValenCraft csapata ! 
3 hónapja
Sziasztok, Gondolom, mindenki várja az 1.17-es frissítést. A jó hír az, hogy mi már elkezdtünk a háttérben fejleszteni illetve tesztelni, viszont a következő frissítéssel elég sok minden meg fog változni. Ahogy korábban is említettük kell a szervernek egy kisebb karbantartás, amit az átállás alatt fogunk majd megejteni így a szerver frissítése 1-2 hetet fog majd igényben venni.   A főbb változások pedig a következők lesznek.   Jelenleg 2 db szerver van a S1 és az S2. Ez annyiból fog változni, hogy az S2-es szerver megszűnik jelenlegi formájában és helyette a SkyBlock szervernek fog majd helyet adni. S1 marad a jól megszokott túlélő egy kis változással, amit még egyelőre nem fogunk elmondani, de annyit mondhatok, hogy el nem veszünk, a szerverből csak hozzáadunk. Ami mindenkit érdekel, hogy meg a marad a MAP. Egyelőre igen még az S2-is. De mivel az 1.18 teljesen új generátoron fog majd működni, amivel sajna mi nem tudunk mit tenni így előbb utóbb map váltás lesz, de egyelőre nem hajtjuk végre. Ha még is, akkor mindenkinek, aki kéri, át visszük a cuccait az új világba.   A frissítést követően az S1-es szerveren 3 db Survival map lesz elérhető. Vlc_survival - Ez a régi S1-es MAP. Ez a MAP nem fogja megkapni a frissítés, ami tervezünk, minden marad, úgy ahogy eddig. 1.18-ig lesz elérhető után archiválva lesz.   Vlc_survival_15 - Ez a régi S2-es MAP. Ez a MAP sem fogja megkapni a frissítést, de az eddigi S1-es túlélő típust fogja használni. Tehát lesz Shop. 1.18-ig lesz elérhető után archiválva lesz.   Vlc_survival_new - Ez lesz az 1.17-es MAP illetve ez lesz az alapértelmezett map. Ez megkapja az új levédés plugint illetve az új pluginokat, amiket beszeretnénk rakni, hogy frissítsünk a survival élményen. Ez a MAP lesz konvertálva az 1.18-ra megmarad továbbra is.     Csak a Vlc_survial és a Vlc_survival_new inventory-ja lesz egybe kötve. A S2 mapról ha valaki költözni szereztne az közölje egy staffal és segít áthozni mindent is. További változások:   - SkyBlock az S2-es szerveren teljesen újra lesz építve. Akinek kell, tudunk majd szigeteket átvinni az újba. De 1.17-es induláskor nem lesz elérhető. - SkyWars át menetileg nem lesz elérhető, mert ezt is majd a közeljövőben újra akarunk konfigolni. Tehát 1.17-es induláskor nem lesz elérhető. - Mobaréna meg fog szűnni, de nem kizárt, ha lesz érdeklődés a közeljövőben, akkor vissza hozzuk megújult konfiggal. Tehát 1.17-es induláskor nem lesz elérhető. Nagyából ennyi lesz a változás, ha valami még változni biztosan szólni fogunk viszont kérünk, akinek van, ötlete illetve gondja az írjon nekünk Discordon.   Ui: A tervezett frissítés\karbantartás pontos kezdeti dátumát még nem tudjuk megmondani, de kb. 1-2 hét múlva, lenne esedékes a leállás.     Mindenkinek további jó játékot kíván a ValenCraft csapata!
4 hónapja
Sziasztok! Történt egy kisebb technikai probléma a szerveren. Aminek az lett a következménye, hogy olyan döntést kell meghoznunk ami nem fog tetszeni mindenkinek. Viszont egy olyan kérdésünk lenne felétek, hogy, ha minden kötél szakad akkor szívesen elölről kezdenétek mindent, vagy oldjuk meg valahogy úgy, hogy ne keletkezzen nagy vesztesége ebből senkinek? Ezt egy szavazásra bocsájtjuk discord-on! Ott tudjátok kifejteni a véleményeteket és esetleg mondhattok ötletet is. https://discord.gg/nkwUP2aSFw
5 hónapja
Szia. Dolgozunk a bolt rendszeren nem sokára elérhető lesz :)
6 hónapja
Sziasztok, A ValenCraftCoin (VCC) immáron az S1 -es szerveren is elérhető és az NPC-k is bekerültek. Akinek volt VotePointja az S2-es szerveren az úgyan azt a mennyiséget az S1-es szerveren is tudja használni. A régi votepontok is migrálva lettek egy új szavazás után megjelenik a megfelelő érték. Az NPC-k folyamatosan frissítve lesznek új dolgokkal. Reméljük hogy ez a kis frissítés segít egy kicsit feldobni a szervert! :)Jó játékot kíván a ValenCraft.
6 hónapja