VALENCRAFT MINECRAFT SZERVER

>>> play.valenserver.eu:28500 <<<


Mindig a legfrissebb kiegészítővel!
Favorit5503
Favorit5503
Tulaj
Üdv, valahol az oldalon kaphatnánk egy listát a Hard survivalban megtalálható mobokról? képesség, élet, előfordulási helyei (sima világ nether stb)
7 hónapja

Regisztált:
több mint 3 éve
Utoljára aktív:
6 napja
Profil megtekintések:
1116
This user has not added any about fields yet.
Új hónap és új fejlesztések kerültek fel a szerverre. A mai nappal bekerül a BedWars. Reméljük mindenkinek tetszeni fog. Jelenleg ez az első verziója de majd player visszajelzés alapján fogjuk majd fejleszteni tovább. Ezen kívül még a következő fejlesztések mentek végbe: - /menu alatt most már vásárolható: nappal és VIP. - /mobaréna kapott egy új pályát új mobokkal - és sok más egyéb javítás is bekerült.
19 napja

Kicsit lassan problémákba ütközve de minden szolgáltatás és szerver újra elérhető :) Elnézést a kellemetlenségért.
kb 1 hónapja

Felkerült az 1.16.3-as UPDATE!
kb 1 hónapja

Üdv, Itt az Augusztusi Update második része hogy tudjátok mi változott a szerveren. Az S1 és az  S2-es szerver sikeresen fel lett frissítve az 1.16.2-re. Minden plugin elérhető és az esetleges bugokat kijavítottuk. Mobaréna kicsit rendbe rakva. Új fegyverek kerültek be. A quest világ is jól halad. A Story 1 fejezete majdnem kész. És ami kell meg van már építve. Jelenleg még a storyn dolgozunk és lassan kezdjül a questelést.   Addig is jó játékot mindenkinek :) És #maradjotthon Üdv, ValenCraft csapata
kb 1 hónapja

Üdv, Itt az Augusztusi Update hogy tudjátok mi változott a szerveren. Sajna már egy ideje nem írtunk ez a miatt van hogy csak a szerver karbantartására maradt időm. Viszont igyekszek mindent helyrehozni. Az S2-es szerver sikeresen fel lett frissítve az 1.16.1-re. Minden plugin elérhető és az esetleges bugokat kijavítottuk. Továbbá a Nagy Quest project nem marad el továbbra is dolgozunk rajta. Jelenleg a Story irása van folyamatban. Elég hosszúra akarjuk csinálni és fordulatosra. A történet címe : Herobrine's Revenge. Jelenleg amit még elmondhatok hogy 3 Fejezetből fog állni és felyezetenkénk 10-15 küldi lesz majd. Nem lesz egyszerű de lehet majd CO-OP játszani is.   Addig is jó játékot kíván a ValenCraft csapata!
2 hónapja
🡱