Favorit5503
Favorit5503
Tulaj
Nincsen üzenő fal poszt.
Regisztált:
több mint 4 éve
Utoljára aktív:
1 perce
Profil megtekintések:
1924
This user has not added any about fields yet.
A szerver újra nyitva! Elkészültünk a nagy karbantartással amely alatt a rangokat  formáltuk át de egyéb változások is lettek amit a következők. - [Web] Új Rang leírás https://valenserver.eu/ranks/ - [Server] Rangok frissítve - [Server] Mypet probléma megoldva - [Server] Rangok permission változása - [Server] Menu problémák fixálva. Rangok • ValenCraft ValenCraft egy magyar minecraft szerver egy jó közösséggel. Jó survival szerver mindenkinek. Mindenki aki Kezdő vagy Újonc rangon volt az megkapja a Tag rangot!
24 napja

Sziasztok, holnap 14:00-tól a ValenCraft szerverei nem lesznek elérhető karbantartás és fejlesztés végett. A fejlesztés min. 2 órát vesz majd igénybe. Köszönjük a megértést Jó játékot kíván a ValenCraft csapata!
25 napja

Sziasztok, szeretnél tagja lenni a ValenCraft csapatnak? Akkor van egy jó hírünk. Keresünk egy   [Helper]  -t. Munkaköri feladatok: - bugok keresése és jelentése. - szerveren a rend fentartása - aktív projektekben való részvétel. - a szerver fejlesztése. - fejlődési lehetőség. Elvárások: - aktív részvétel. - mikrofon - 16 + - Jó magaviselet. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet akkor jelentkezz itt. --> https://valenserver.eu/tgf/   Az ürlap kitöltése után lesz egy személyes beszélgetés a Discordon a tagfelvételről. Várjuk jelentkezéseteket. Üdv, ValenCraft csapata!
kb 1 hónapja

Ha úgy érzed jogtalan volt a bannolásod akkor írd le a megérzéseid ide.
kb 1 hónapja

Sziasztok, Ahogy nem régiben észrevettétek megújult a Spawn. Külön köszönet Istike05-nek és falcon0607-nek. Még lesznek kisebb változások de mostantól ez lesz a fő spawn. Elég nagyra sikerült szóval van lehetőségetek kicsit körbetekinteni :) 
kb 1 hónapja