falcon0607
falcon0607
Staff
Hát megpróbláltam, de mégis IP ban

Mér nem lesz jó a 20Ati10 Account?
6 napja

Egy már kibannolt accountot nem fogunk feloldani, azonban mint már írtam nem ip bant kaptál. Így egy másik névvel fel tudsz még jönni.
3 napja

Oké, remélem, hogy megtörténik az unban! Mert én optimista vagyok.
9 napja

A 20Ati10 accountod nem lesz feloldva, azonban nem Ip bant kaptál szóval másik accountal fel tudsz jönni
8 napja

Én szeretek trollkodni
10 napja

Azt én értem, azonban mook nem szereti ha trollkodnak vele. Felvetem az unban kérdését majd megbeszélésen, de ne nagyon reménykedj.
10 napja

Az alapító tag szídásaa miatt
12 napja

Oktalanul nem bannolunk senkit sem. Mi volt a kiváltó ok?
10 napja

Helló! Pár napja IP bannoltak, meddig tart?
13 napja

Regisztált:
8 hónapja
Utoljára aktív:
14 órája
Profil megtekintések:
549
Sziasztok! Elérkezett egy újabb rész a szerver életében, amikor is a játékosokra hagyatkozunk és tudni szeretnénk, hogy mi a ti véleményetek a témában.  Azon gondolkoztunk, hogy amint megoldottuk a Survival -t úgy, hogy annak semmilyen nagyobb hibája sincs elkezdünk egy második szervert is. Ebben kérjük a segítségeteket.   3 lehetséges szerveren gondolkoztunk : - Skyblock - Skywars - Középkori RolePlay   Ezek a lehetőségeitek, azonban olyan lehetőség is fent áll, hogy nem kezdünk egy új szervert, hanem a legtöbbet kihozzuk a survival szerverből, itt gondolhattok olyanokra mint szomjúság, hőérzet...stb Weboldal: https://valenserver.eu
19 napja

Elérkezett a pillanat amire sokan vártatok! Hétfőn (16:00-kor) ismételten megnyílnak a szerver kapui. Mivel több időbe telt a frissítés különböző okok miatt,  így arra gondoltunk, hogy csinálunk nektek egy  nyereményjátékot!   A nyereményjátékot vasárnap este tesszük ki és egészen a szerver nyitásáig lesz aktív!     Frissítések     A szerveren számos frissítés történt, melyekről hamarosan részletes leírást olvashattok!   Köszönettel tartozunk!   Köszönjük, hogy a hosszú karbantartás ellenére is velünk maradtatok és velünk együtt vártátok a szerver nyitását! Ezen a nyáron még készülünk pár új dologgal, de azokat fedje még homály! ?   További szép estét kíván a Valen Craft csapata!
2 hónapja

A tervezett 2 hetes frissítés, ezen a héten pénteken reggel 8 órakor lesz elkezdve. Aki S2-ön játszik az tegye be minden fontosabb cuccát a ládáiba és az Schematic segítségével át lesz másolva az új 1.17-es világba, ahova kéritek! A frissítést követően folyamatosan kaptok infókat.
3 hónapja

Ismételten szabályzat változás történt! Érdemes utána olvasni, hogy mik az újítások!
5 hónapja

Sziasztok! A szabályzat a mai nap folyamán ismételten kibővült!
5 hónapja