falcon0607
falcon0607
Staff
Nincsen üzenő fal poszt.
Regisztált:
5 hónapja
Utoljára aktív:
6 órája
Profil megtekintések:
290
This user has not added any about fields yet.
Ismételten szabályzat változás történt! Érdemes utána olvasni, hogy mik az újítások!
kb 1 hónapja

Sziasztok! A szabályzat a mai nap folyamán ismételten kibővült!
2 hónapja

Sziasztok! A mai nap folyamán megváltozott a szabályzat! Érdemes ránézni! További jó játékot kíván a Valen Craft csapata!
2 hónapja

Sziasztok!   Az elmúlt napokban sokszor kaptunk olyan hiba jelentéseket, hogy nem tudtok mobokat ütni egymás telkén úgy sem, hogy hozzá vagytok adva. Mint kiderült ezért az "új" land frissítés a felelős. Azoknak akiknek régi a levédésük azoknak fordul elő csak ez a probléma. Ennek 2 megoldása lehet. Annak akinek a levédése 1-2 chunkból áll azokat megkérjük, hogy szedje le a védést és tegye újra. Ez automatikusan megfogja oldani a problémát. Azoknak akiknek a levédésük több lands-ből áll azokat megkérjük, hogy szóljon egy éppen fentlévő staffnak és megoldjuk a problémákat! Köszönjük a megértést!  További jó játékot kíván a Valen Craft csapata!
2 hónapja

Kellemes húsvéti ünnepeket kíván a Valen Craft ! Azonban lelombozó hír, hogy sajnos nem tudtunk készülni nektek semmilyen különleges eseménnyel.   Amint már tudjátok a szerver folyamatos fejlesztés alatt áll. Így nem volt kapacitásunk egy húsvéti event megépítésére. Reméljük, hogy ez nem szegi a kedveteket és továbbra is a Valen Craft -ot fogjátok választani! Karácsonyra és a szerver születésnapjára azonban nagyszabású rendezvényt tervezünk. 
2 hónapja