falcon0607
falcon0607
Staff
Nincsen üzenő fal poszt.
Regisztált:
3 hónapja
Utoljára aktív:
1 perce
Profil megtekintések:
138
This user has not added any about fields yet.
Sziasztok! A szabályzat a mai nap folyamán ismételten kibővült!
4 napja

Sziasztok! A mai nap folyamán megváltozott a szabályzat! Érdemes ránézni! További jó játékot kíván a Valen Craft csapata!
5 napja

Sziasztok!   Az elmúlt napokban sokszor kaptunk olyan hiba jelentéseket, hogy nem tudtok mobokat ütni egymás telkén úgy sem, hogy hozzá vagytok adva. Mint kiderült ezért az "új" land frissítés a felelős. Azoknak akiknek régi a levédésük azoknak fordul elő csak ez a probléma. Ennek 2 megoldása lehet. Annak akinek a levédése 1-2 chunkból áll azokat megkérjük, hogy szedje le a védést és tegye újra. Ez automatikusan megfogja oldani a problémát. Azoknak akiknek a levédésük több lands-ből áll azokat megkérjük, hogy szóljon egy éppen fentlévő staffnak és megoldjuk a problémákat! Köszönjük a megértést!  További jó játékot kíván a Valen Craft csapata!
7 napja

Kellemes húsvéti ünnepeket kíván a Valen Craft ! Azonban lelombozó hír, hogy sajnos nem tudtunk készülni nektek semmilyen különleges eseménnyel.   Amint már tudjátok a szerver folyamatos fejlesztés alatt áll. Így nem volt kapacitásunk egy húsvéti event megépítésére. Reméljük, hogy ez nem szegi a kedveteket és továbbra is a Valen Craft -ot fogjátok választani! Karácsonyra és a szerver születésnapjára azonban nagyszabású rendezvényt tervezünk. 
16 napja

Új pluginok a szerveren! Sziasztok!  A tegnapi nap folyamán bekerült a szerverre 4 új plugin! Ezek a Italfőzés, fakidöntés, lottó, Aukciósház.  - Italfőzés: Főzzetek különböző alkoholtartalmú italokat! /warp italfőzés - Fakidöntés! - Lottó: Vegyetek lottót és legyetek ti a szerencsések akik megnyerik az éppen aktuális összeget! - /Lottery buy 1-10 - Aukciósház: Adjátok el különböző tárgyaitokat mindössze 1 parancs használatával. /ah sell (ár) - Kezedben kell, hogy legyen az item! További jó játékot kíván a Valen Craft csapata!
16 napja