falcon0607
falcon0607
Staff
Nincsen üzenő fal poszt.
Regisztált:
4 hónapja
Utoljára aktív:
1 napja
Profil megtekintések:
199
This user has not added any about fields yet.
Ismételten szabályzat változás történt! Érdemes utána olvasni, hogy mik az újítások!
18 napja

Sziasztok! A szabályzat a mai nap folyamán ismételten kibővült!
26 napja

Sziasztok! A mai nap folyamán megváltozott a szabályzat! Érdemes ránézni! További jó játékot kíván a Valen Craft csapata!
27 napja

Sziasztok!   Az elmúlt napokban sokszor kaptunk olyan hiba jelentéseket, hogy nem tudtok mobokat ütni egymás telkén úgy sem, hogy hozzá vagytok adva. Mint kiderült ezért az "új" land frissítés a felelős. Azoknak akiknek régi a levédésük azoknak fordul elő csak ez a probléma. Ennek 2 megoldása lehet. Annak akinek a levédése 1-2 chunkból áll azokat megkérjük, hogy szedje le a védést és tegye újra. Ez automatikusan megfogja oldani a problémát. Azoknak akiknek a levédésük több lands-ből áll azokat megkérjük, hogy szóljon egy éppen fentlévő staffnak és megoldjuk a problémákat! Köszönjük a megértést!  További jó játékot kíván a Valen Craft csapata!
29 napja

Kellemes húsvéti ünnepeket kíván a Valen Craft ! Azonban lelombozó hír, hogy sajnos nem tudtunk készülni nektek semmilyen különleges eseménnyel.   Amint már tudjátok a szerver folyamatos fejlesztés alatt áll. Így nem volt kapacitásunk egy húsvéti event megépítésére. Reméljük, hogy ez nem szegi a kedveteket és továbbra is a Valen Craft -ot fogjátok választani! Karácsonyra és a szerver születésnapjára azonban nagyszabású rendezvényt tervezünk. 
kb 1 hónapja